+385 1 386 06 14 info@kristy.hr

Partneri

 

Dugogodišnje poslovanje i postojanje iznjedrilo je različitu paletu proizvoda u našoj ponudi – od renomiranih hrvatskih proizvođača i velikih imena, do malih, ali izrazito kvalitetnih tvrtki (Pivovara Ličanka, Degenija Krasno, Kerman, Suza, Angelina).

 

Kroz zajednički nastup plasirali smo ih na tržište i omogućili svojim kupcima da probaju već poznate proizvode, ali i neke potpuno nove.

 

Pivovara Ličanka

 

 

 

Utemeljena 1997. godine sa sjedištem u Donjem Pazarištu – Gospić  nudi Vam vrhunski domaći proizvod svijetske kvalitete: “Velebitsko pivo” svijetlo,  tamno i kasačko, proizvedeno na prirodni način od pivskog ječma, hmelja, kvasca i nadasve poznate zdrave ličke vode s izvora Ričina koji se nalazi u srcu Velebita na oko 700 metara nadmorske visine i smatra se jednim od najkvalitetnijih pivarskih voda u Europi.

Kristy d.o.o. je distributer Velebitskog piva za Zagreb i okolicu, a zajedničkim angažmanom obje tvrtke tržištu nudimo jednu o najkvalitetnijih piva na svjetskom tržištu. U ponudi imamo 3 vrste piva; svijetlo pivo očaravajuće lakoće i pitkosti, tamno pivo koje svojom pjenom iznenadi i najiskusnije pivare, te kasačko pivo koje je mješavina svijetlog i tamnog piva te kao takvo prvo rezano pivo na hrvatskom tržištu.

Degenija Krasno

 

“Danas proizvodimo između 200.000 i 300.000 tisuća litara žestokih alkoholnih pića, a za našu se rakiju i likere otima pola Europe i cijela Amerika. Bez srama kažemo da proizvodimo najbolju žesticu na svijetu, redom: travaricu, pelinkovac, amaro, kruškovac, orahovac, cherry brandy, medicu i vilu velebita. U svakom je piću alkohol i aroma, kao i kod stotina drugih proizvođača, ali ono što naša pića čini posebnim je 21 vrsta ljekovitog velebitskog bilja, čije se arome prožimaju u svakoj boci. Od anđelike, anisa i borovnice do matičnjaka, komorača i metvice.

Na prvom mjestu mi je crkva, naravno i ovo svetište, jasno, svećenik sam, ali dan-dva tjedno sigurno prosječno posvetim alkoholu.”

Degenija d.o.o.

Suza-T.B.

Suza-T.B. je poduzeće koje se temelji na obiteljskom gospodarstvu s bogatom tradicijom pčelarstva kao i proizvodnjom prirodnih proizvoda od meda. Posebna pažnja usmjerena je na tradicionalne likere kvarnerskog zavičaja. Naša misija je promicanje tradicije istvaranje autohtonog hrvatskog proizvoda, koji će parirati na domaćem i na stranom tržištu te u tom smjeru predstavljati autohtoni hrvatski brend.

Bilo da je vaš izbor medica, koja sadrži dvije vrste meda u kombinaciji s rakijom vinjevicom, ili vaše nepce više teži borovnicama kuhanim u merlotu s dodatkom meda i ruma, odnosno borovničkom, ili pak Vaše tijelo pati za malim dodatkom imele, odnosno biske,koja u sebi sadrži recepturu harmoničkog strujanja krvi ka svačijem srcu…

 

Angelina likeri

Recepti za likere postoje u našoj obitelji već naraštajima te smo uz manju doradu istih stvorili prepoznatljivi brend koji ujedno promovira i naš kraj – Angelina likeri.

Ono što razlikuje naše Angeline od ostalih sličnih pića je to što mi za bazu koristimo vino, a ne rakiju, što daje izuzetnu punoću okusa i mirisa našim likerima.

2011. g. i 2012. G. naši su likeri sudjelovali na ocjenjivanju rakija, likera i sokova koje se održavalo u Sloveniji i oba puta su postigli jako dobre rezultate, a kvalitetu naših „Angelina“ potvrđuje i činjenica što ih toči skoro svaki poznatiji restoran i kafić u Rijeci, Zagrebu i Splitu.

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. više..

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo..

Zatvori