+385 1 386 06 14 info@kristy.hr

Instant kave & mlijeko

Kava…što više reći o tom čudotvornom napitku…pospane budi iz sna, a još nekoliko šalica na dan nezaobilazni je ritual njenih ljubitelja.

Kod nas možete izabrati iz širokog asortimana instant kave i tako udovoljiti ukusima svojih gostiju istančanog okusa.

Izaberite hoće li Vašim kafićem iz aparata mirisati espresso,  instant kava ili cappuccino raznih proizvođača.

A šalicu dobre kave upotpunite još s malo mlijeka za potpuniji užitak!

Svo bogatstvo hrvatskih pašnjaka zapakirano je u mliječnim proizvodima različite masnoće koji se nalaze u našoj ponudi.

Konzumacija kave

Instant
kava je dostupna u obliku praha ili granula sadržane u staklenkama, vrećicama  ili konzervama. Korisnik sam kontrolira jačinu dobivenog proizvoda, dodavanjem više ili manje praha u vodu, od tankih “kava vode ” do vrlo jake i gotovo sirupaste kave.

Instant kava je također prikladna za pripremu kave poput grčkog frape-a, koja je popularna za vrijeme ljetne sezone .

U nekim zemljama, kao što su Portugal, Španjolska i Indija , instant kava je obično pomiješana s vrućim mlijekom umjesto kipuće vode . U drugim zemljama, poput Južne Koreje, instant kave obično dolaze pomiješane s mliječnim vrhnjem i šećerom –  ” kava mix ” .

Instant kava i dalje čini više od 75 posto od kave kupljene za piće u britanskim domovima, za razliku od ispod 10 posto u SAD-u i Francuskoj i jedan posto u Italiji .

Vremenska prognoza iz šalice kave: “Kada se mjehurići kave okupe u centru šalice, očekujte dobro vrijeme. Kada prijanjaju stijenkama šalice, tvoreći prsten, očekujte kišu. Ako se pak mjehurići rasprostiru površinom bez neke posebne formacije ili fiksnog oblika, očekujte promjenjivo vrijeme”.

Nepoznati autor

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. više..

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo..

Zatvori