+385 1 386 06 14 info@kristy.hr

 Asortiman sokova

 

Prirodni, bistri, gusti, multivitaminski, ledeni čajevi, gazirani, energetski…da ne nabrajamo više dođite u našu trgovinu i odaberite osvježavajuće sokove od omiljenog voća ili već dobro poznate i iskušane popularne napitke s mjehurićima.

Ponudite svojim gostima okrjepu nakon napornog radnog dana, treninga ili jednostavno čašu soka uz čašicu ugodnog razgovora. Izbor je velik: od finih i gustih okusa breskve i marelice, bistre jabuke, slatke jagode, bogate višnje, krepke brusnice, ukusnog ribizla do zdravog soka o bazge s okusom praznika kod bake.

U dugim ljetnim danima ledeni čajevi i aromatizirane vode bit će omiljeni napitci koji će se najčešće nalaziti na pladnjevima konobara, dok će u kratkim zimskim danima vaše goste kafića, restorana ili hotela fini osvježavajući okusi podsjećati na ljeto.

Prirodni sokovi

Sok

je voće u tekućem obliku koje može ali ne mora biti zaslađeno šećerom, visoko fruktoznim sirupom ili umjetnim sladilom.

Sokovi se pripremaju mehaničkim istiskivanjem raznovrsnog voća, obično bez upotrebe topline i otapala.

Suha tvar i voda se posebno podešavaju, a mogu se dodati stabilizatori i razna sredstva protiv sedimentacije. Prema tome, sokovi mogu biti gusti ili rijetki.

Sok od naranče koji je i najpopularniji, sadrži vitamin C, folnu kiselinu i obilje kalija. No taj sok sadrži i značajne količine prirodnih zaštitnih tvari – antioksidansa (bioflavonoida). Sok od brusnice zdrav je zbog prevencije upalnih stanja u mokraćnom mjehuru. Sok od šljiva također je zdrav zbog visokog sadržaja zaštitnih čimbenika.

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. više..

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo..

Zatvori