+385 1 386 06 14 info@kristy.hr

 Asortiman voda

 

Napitak koji nas održava na životu – voda.

Mineralna, aromatizirana ili pak najobičnija prirodna izvorska voda raznih proizvođača s prikupljena s raznih izvora diljem Hrvatske, neka se nađe i na stolovima vašeg kafića ili restorana.

Svaka voda svilenkastog i osvježavajućeg okusa savršeno će odgovarati svakoj vrsti jela, svakoj šalici kave, svakom žednom grlu…

Kako smo došli do vode ?

 

Proces

prikupljanja vode započeo je još kada je Zemlja bila netaknuta. Prije nekoliko tisuća godina sakupljala se u prirodnim bazenima duboko ispod zemljine površine, sve do trenutka kad ju je kao dar prirode otkrio čovjek.

Njezin prepoznatljiv svilenkast okus proizlazi iz potpuno prirodnog procesa filtracije prolazeći kroz slojeve mineralnih stijena.

A tako filtrirana stigla je i u Kristy. Ovaj božanstveni napitak izaberite iz paleta proizvoda Jane, Radenske, Jamnice, Studene ili Studenca.

Voda je osnova života. Sve životinje i biljke sastoje se od vode: životinje od 75 % vode, ribe također 75, meduze od 99 %, krumpir od 76 %, jabuke od 85, rajčice od 90%, krastavci od 95, lubenice od 96 %. Čovjek se također sastoji od vode – 86 % vode u tijelu novorođene bebe i do 50 % kod starijih ljudi.

Voda je osnova života !

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. više..

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo..

Zatvori