+385 1 386 06 14 info@kristy.hr

 Žestoka pića

 

A za sve ‘žestoke’ tipove nudimo i velik broj žestokih pića. Za one goste koji vole promatrati kockice leda kako se otapaju i miješaju s omiljenim koktelom i u tom slučaju možete naći sve u Kristy-u.

Nudimo Vam bogat izbor domaćih i stranih likera, viskija, rakija i drugih ‘žestica’. Potražite viljamovku, tavaricu, borovničku, medicu, Pinu Coladu, Havanu, Vecchiu,  u muškom društvu Jacky-ja, Jaggermeistera, Johhny-ja, Puschkina, Smirnoffa, Jim Beama i Pelinkovca.

Odaberite najbolje domaće ili strane brandove i svojim gostima ponudite velik izbor od kojeg će im se zavrtjeti u glavi 🙂

Kako nastaju žestoka pića?

‘Žestice’

su alkoholna pića koja sadrže etanol (alkohol), a umjesto vrenjem nastaju destilacijom (svima je  poznato na koji se način u seoskim dvorištima  destilira rakija). Tako se nazivaju alkoholna pića jer u pravilu sadrže omjer alkohola veći od 15 %.

Jeste li znali…

Da Hrvati stoje uz bok Rusima, Dancima i Britancima koji popiju deset litara žestice godišnje, a nalaze se pri vrhu svjetske ljestvice u ispijanju alkohola.? Dugovječnim vladarima ove ljestvice, Rusima prvo mjesto preoteli su Moldavci koji u popiju preko 20 litara alkohola godišnje ! Koje je najpopularnije žestoko piće u Hrvatskoj ? Pogađate ? Jagermaister. Ovaj lider žestokih pića zauzima oko četvrtinu ukupnog tržišta stranih alkoholnih pića u Hrvatskoj. Bez brige imamo ga u dovoljnim količinama !!

Nastavljajući koristiti stranice, pristajete na korištenje kolačića. više..

Postavke kolačića na ovoj web stranici su postavljene na "dopustiti kolačiće" s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo..

Zatvori